Waarom een externe IT-partner?

It-beheer heeft vele vormen en maten, hieronder de 3 meest voorkomende vormen met hun voor- en nadelen.

S.C.S.S, als IT-partner

 

IT-er in dienstverband

 

Zelf doen

 

Voor wie

 

ZZP en MKB. U kunt volledig op ons vertrouwen.

 

Indien er zoveel werkplekken zijn dat de maandelijkse onkosten voor een IT-partner hoger oplopen dan een IT-er in dienstverband.

 

Wanneer je het leuk vindt, de ervaring en de tijd hebt om het zelf op te pakken.

 

Gemak

 

score 5/5

Onze slogan,
Uw computergemak,
onze zorg!

U hoeft u nergens in te verdiepen, u legt de vraag, het probleem bij ons en wij gaan aan de slag voor u.

score 3,5/5

De It-er binnen het bedrijf heeft altijd nog studie nodig, kan ziek raken, en  dit brengt weer kosten met zich mee.

score 1/5

Gemak is in deze vergelijking niet toepasbaar in dit veld, u dient alles zelf te leren en er zelf tijd voor te maken.

Onkosten

 

score 5/5

Eerlijke uurtarieven en geen ‘uurtje factuurtje’ mantaliteit. Service hebben we hoog in het vaandel. Ook hebben we geen wurg contracten.

 

score 3,5/5

Bij ziekte en verlof moet u doorbetalen en zit ook vast aan een dienstverband.

score 1/5

De onkosten zitten hier meer in het veld dat u niet het werk kunt doen waar u zelf echt goed in bent, anders was u wel IT-er geworden.

Schaalbaarheid

 

score 5/5

Een IT-partner is niet gebonden aan de bedrijfscultuur, hierdoor krijgt u een frisse blik op situaties en door het sparren word u getriggered om dieper en verder na te denken over de situatie. En of u nu alleen bent of een bedrijf met 20 werkplekken, als uw IT-partner denken we altijd mee, wij willen van toegevoegde waarde zijn.

 

score 3,5/5

De IT-er in dienstverband is vaak iemand die aangestuurd dient te worden, verwacht taken te krijgen. Het proces van een goede en gedreven IT-er is in deze tijden ook niet simpel. En ook dit kost weer tijd. 

score 1/5

U staat er alleen voor, geen sparringspartner, of klankbord op IT gebied. En zodra u het drukker krijgt met u ‘core-business’ dan heeft u steeds minder tijd voor de IT.

Ondersteuning

score 5/5

Alles op het gebied van IT kunt u bij ons neerleggen. We hebben een brede kennis en mocht het onverhoopt zijn dat er een niche markt is dan hebben we weer contacten die wij kunnen aansturen. U word volledig ontzorgt!

 

score 3,5/5

Voor de uren in het dienstverbang heeft u iemand die u kunt aansturen, iemand die niet altijd de tijd heeft om zich in andere materie te verdiepen dan hetgeen al gebruikt word. De markt is zoveel breder.

score 1/5

Ook hier weer ligt alles in je eigen beheer.

Conclusie

Wanneer je het leuk vindt om het zelf te doen en je hebt er de kennis en tijd voor, is dit een goede oplossing. Heb je niet de benodigde kennis voor en/of ontbreekt de tijd ervoor, dan is een IT-partner de oplossing.
Wanneer je bedrijf te groot is om het zelf te doen, vanwege het aansturen van personeel in diverse disciplines en te klein voor een IT-er in dienstverband, dan is een IT-partner de oplossing. Ook zijn wij benaderbaar als back-up/sparrings(IT)partner voor de IT-er in dienstverband bij ziekte en/of vakantie.