Werkplekbeheer

Efficiënt werkplekbeheer is essentieel voor het soepel functioneren van elke onderneming. Bij S.C.S.S. zijn we gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige werkplekbeheer-services, zodat jouw medewerkers kunnen werken in een productieve en zorgeloze omgeving.

Werkplekbeheer is door de jaren heen steeds verder uitgebreid. Vroeger praten we alleen over een desktop en een laptop. Wij zien werkplekbeheer breder en omvat elk apparaat waar jij zelf op werkt.

  • Desktop
  • Laptop
  • Server
  • Tablet
  • Smartphone

Onze werkplekbeheerdiensten omvatten:

Advies en Aanschaf:
Wij klaar om je te adviseren bij het selecteren van de meest geschikte hardwareoplossingen voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om computers, laptops, servers of andere apparatuur, wij helpen je de juiste keuzes te maken en zorgen voor de aanschaf van deze apparatuur. Indien gewenst kunnen wij ook consulterend advies geven om in te kopen via jouw telecom provider of bij merken zoals HP en DELL.

Installatie en Configuratie:
Wij nemen het volledige installatieproces uit handen, zorgen voor een vlekkeloze implementatie van hardware en configureren deze optimaal, zodat jouw medewerkers direct aan de slag kunnen en over betrouwbare en up-to-date apparatuur beschikken.

Regelmatig Onderhoud:
Preventief onderhoud is cruciaal om ongeplande downtime te minimaliseren. Wij voeren naar afspraak op ad-hoc basis, of met regelmatig onderhoud uit om ervoor te zorgen dat al jouw hardwareapparaten in topconditie blijven.

Monitoring en optimalisatie van prestaties:

Wanneer het een desktop, laptop en/of server betreft hebben we software die jouw apparaat monitort en ons waarschuwt bij problemen. We monitoren voortdurend de prestaties van jouw werkplekken, identificeren en lossen eventuele problemen op die de efficiëntie kunnen beïnvloeden. Ook is deze tool bijzonder geschikt om onderhoud op afstand uit te voeren en te plannen. Voor meer informatie, zie onze pagina onderhoud.

Upgrades en Uitbreidingen:
Als jouw bedrijf groeit, groeien wij mee. Wij bieden upgrades en uitbreidingen aan, waaronder het toevoegen van geheugen, het vervangen van harde schijven of het upgraden van andere componenten om aan jouw groeiende behoeften te voldoen.

Kies voor S.C.S.S. als jouw partner voor werkplekbeheer en investeer in een soepele en efficiënte werkomgeving. Laat ons de technische details regelen, zodat jij je kunt concentreren op het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze services de prestaties van jouw werkplekken kunnen verbeteren en bijdragen aan het succes van jouw organisatie.