Onderhoud

Wij zijn jouw betrouwbare partner voor professioneel computeronderhoud en -ondersteuning.
Wij geloven dat preventief onderhoud de sleutel is tot langdurige prestaties en gemoedsrust. Wij staan klaar om je investering te beschermen en te optimaliseren, ongeacht de omvang of complexiteit van je systeem.

Onze diensten voor onderhoud omvatten:

Preventief Onderhoud:
Voorkom onverwachte uitval en verminder de kans op kostbare reparaties door regelmatig onderhoud. Wij voeren regelmatig preventief onderhoud uit om de prestaties en betrouwbaarheid van je computers te waarborgen. Een goed onderhouden systeem werkt efficiënter, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Houd je installatie veilig en in overeenstemming met de voorschriften door periodieke inspecties en onderhoudsroutines. Maximaliseer de levensduur van je apparatuur en verminder de noodzaak van vroegtijdige vervangingen door preventief onderhoud.

Software Updates en Patch Management:
Houd je systemen up-to-date met de nieuwste software en beveiligingspatches. Wij zorgen ervoor dat je software altijd is voorzien van de laatste updates. Wij verwijderen ongebruikte programma’s, zorgen dat de software bijgewerkt is en stellen automatische onderhoudstaken in voor optimale prestaties. Kijk hieronder voor ons werkplekbeheer.

Hardware Diagnose en Reparatie:
Onze ervaren technici identificeren en verhelpen hardwareproblemen snel en efficiënt, waardoor je apparatuur optimaal blijft functioneren. Wij controleren op hardwarefouten, zoals defecte schijven of geheugenproblemen, om problemen tijdig op te sporen en op te lossen.

Virusscans en Malwareverwijdering:
Bescherm je systemen tegen virussen en malware. Wij voeren grondige scans uit en verwijderen eventuele bedreigingen om de veiligheid van je gegevens te waarborgen. Dit houdt in: het controleren op en verwijderen van malware, het bijwerken van antivirussoftware en het implementeren van beveiligingspatches om je computer te beschermen tegen bedreigingen.

Gegevensback-up en Herstel:
Voorkom gegevensverlies met regelmatige back-ups. Wij implementeren betrouwbare back-upoplossingen en bieden snelle herstelmogelijkheden in geval van een storing. Kijk hieronder bij het kopje Nas onderhoud/backup.

Voor deze diensten bieden wij een onderhoudscontract:

In deze contractsvorm word d.m.v. onze tool je systeem 24/7 gemonitord. Wij ontvangen berichten over de status van je software en hardware. Zo kunnen we ernstige storingen voor zijn en veelal preventief handelen. Dit voorkomt een onnodige lange stilstand en de tijd die we nodig gehad zouden hebben om het te repareren. Deze tool zorgt ook voor wekelijks onderhoud en we monitoren en onderhouden zeer zeker de updates. Onze tool nest zich onder in de taakbalk en hiermee kan een gebruiker direct een bericht achterlaten bij ons. Heb je naar aanleiding van dit stuk vragen neem dan contact met ons op

Your Title Goes Here

Met het netwerkonderhoud, onderhouden wij alle apparatuur die een netwerkfunctie heeft; van het modem tot aan de laatste switch. Zo heb jij een goed gevoel over de veiligheid van je netwerk, zowel bekabeld als draadloos. Wij kunnen het netwerk segmenteren, zodat niet iedereen overal bij kan. Dit geldt echter niet voor elk smart apparaat. Wij delen het draadloze netwerk altijd op in minimaal 3 stukken, hoofdnetwerk, gastennetwerk en een IoT netwerk. Zo voorkom je dat 'gasten' bedoeld of onbedoeld bij je hoofdnetwerk kunnen komen. Ook zijn er dan geen gevolgen als bijvoorbeeld het systeem van de slimme thermostaat gehacked zou zijn, deze hangt in een IoT netwerk en dus ook een gescheiden netwerk.
Heb je naar aanleiding van dit stuk vragen neem dan contact met ons op

Your Title Goes Here

Je data is belangrijk. Desktops, laptops, servers en smart devices kun je vervangen. Data niet, dus weg is weg! Daarom helpen we jou graag met het opzetten en onderhouden van een goede dataopslag met redundantie en backup. Ook de diverse datasystemen onderhouden we en kunnen we backuppen. Hierin hebben we keuzes of dit in de cloud gebeurt, of bij ons. Of welliicht werk e.