Cloud

Ontdek de voordelen van werken in de cloud en optimaliseer je bedrijfsprocessen vandaag nog.

In de snel evoluerende wereld van vandaag is flexibiliteit de sleutel tot succes. We werken steeds meer in ‘de cloud’, een mooi deftig woord voor het zeggen van ‘ik werk op de server/machine van een ander’.  Met onze cloudoplossingen bieden wij je de mogelijkheid om overal en altijd toegang te hebben tot je bedrijfsgegevens. De cloud heeft voordelen. Zo heeft u geen zorgen over hardware- en software. Wij bieden diverse opties; je hoeft niet persé volledig in de cloud te werken. Ook hybride oplossingen zijn mogelijk. Plan een gesprek met ons om je volledig te laten voorlichten over de voor- en nadelen van de vele opties van de grotere bedrijven. Dit is van Microsft en Google tot aan open source oplossingen, die je zelf beheert op een apparaat in je eigen omgeving. Verhoog de efficiëntie van je team door naadloze samenwerking en real-time informatie-uitwisseling.

  • Het argument wat in de weegschaal gelegd wordt voor de cloud is dat men zich in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over de hardware en grotendeels ook niet over de software.
  • Het tegenargument is dat je volledig afhankelijk bent van de werking van dit product van de leverancier.
  • Het twede argument voor is dat je, in een eigen omgeving, totale controle hebt over wie er bij je data kan en op welke manier je ermee wilt werken en je kunt eenvoudiger switchen als je iets beters vindt.
  • Het tegenargument hier is dus dat je dit zelf moet implementeren en onderhouden.

Bij beide opties kunt je altijd op onze ondersteuning en advies rekenen om u volledig te ontzorgen.

Onze diensten voor de cloud omvatten:

Cloud Migratie en Implementatie:
Wij begeleiden je bij de migratie naar de cloud, of het nu gaat om het verplaatsen van je volledige IT-infrastructuur of het integreren van specifieke applicaties.

Beveiliging in de Cloud:
Veiligheid staat bij ons voorop. Wij implementeren geavanceerde beveiligingsprotocollen om je gegevens te beschermen tegen bedreigingen en zorgen voor naleving van de hoogste veiligheidsnormen.

Managed Cloud Services:
Laat het beheer van je cloudomgeving aan ons over. Wij zorgen voor monitoring, onderhoud en optimalisatie, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten.

Advies en Consultancy:
Wij staan klaar om je te adviseren over de best passende cloudoplossingen voor jouw bedrijf. Samen ontwikkelen we een strategie die aansluit bij jouw doelen en behoeften.

Optimaliseer je bedrijfsprestaties met de kracht van de cloud. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan de toekomst van uw onderneming.